Werken met het 'vervolgkeuzelijst beheren'-paneel

Leestijd 2 minuten
Elk item in je vervolgkeuzelijst bestaat uit een label en een waarde. Het label van een lijstitem is de tekst die de gebruiker ziet in de vervolgkeuzelijst en de waarde is de gegevens die in je verzameling worden opgeslagen.

Als je je nog niet in het Keuzes beheren paneel bevindt, selecteer je de vervolgkeuzelijst en klik je op Keuzes beheren om het te openen.

Wijs een item aan en klik op het Meer weergeven-pictogram om:

• Een duplicaat van het item te maken.
  • Het label van het item te bewerken. Dit is de tekst die in de vervolgkeuzelijst wordt weergegeven.
  • De waarde van het item te bewerken. Dit is de waarde die wordt opgeslagen in de verzameling.
  • Het item uit de lijst te verwijderen.

Om je lijstitems opnieuw te ordenen:

• Gebruik je het Sleephandgreep-pictogram om je lijstitem naar een andere plek in de lijst te slepen.

Lijstitems toevoegen:

• Om één item toe te voegen, klik je op Een keuze toevoegen.
  • Om al je lijstitems te beheren, klik je op Voeg meerdere keuzes toe. Voeg het label en de waarde van elk item toe aan hun eigen rij, gescheiden door een komma.
Let op:
Je kunt de itemlijst ook automatisch laten maken op basis van waarden in een veld in een verzameling. Zie werken met het vervolgkeuzelijst verbinden paneel om te leren hoe dat werkt.

Instellingen voor vervolgkeuzelijsten configureren: