CMS: Een schakelaar-element toevoegen en instellen

Leestijd 1 minuten
Voeg een schakelaar toe zodat mensen iets kunnen in- of uitschakelen. Het is vergelijkbaar met een selectievakje, maar de actie is meestal onmiddellijk, zoals het weergeven of verbergen van specifieke resultaten of het afspelen van muziek of video's.

Stap 1 | Een schakelaar-element toevoegen en instellen

1. Klik links in de Editor op Toevoegen .
  2. Klik op Invoer.
  3. Klik en sleep het schakelaar-element van je keuze.
  4. Klik op Instellingen
  5. Voer een waarde in voor de schakelaar.
Let op:
De waardeeigenschap van deze schakelaar wordt gebruikt in JavaScript-code.
  1. Schakel het selectievakje Standaard ingeschakeld in of uit.

Stap 2 | Het schakelaar-element koppelen

1. Klik op de schakelaar op je website.
  2. Klik op het Met data koppelen-pictogram.
  3. Klik op Verbind een dataset om een dataset te kiezen uit de dropdownlijst.
  4. Klik op Status maakt verbinding om:
    • Kies een bestaand veld in de verzameling.
    • Klik op Nieuw verzamelingsveld om een nieuw veld in je verzameling te maken.
      • Voer een veldnaam in.
      • Selecteer een veldtype.
Belangrijk:
Zorg ervoor dat je een verzendknop op je pagina hebt zodat bezoekers hun selectie kunnen indienen.