Branded App-aanvraag: Dynamische schermen aan je app toevoegen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het niet mogelijk om dynamische schermen toe te voegen aan je branded app. Dynamische schermen, vergelijkbaar met dynamische webpagina's, staan toe dat inhoud wordt weergegeven vanuit een CMS-verzameling.
Met deze functie zou je branded app efficiënt grote hoeveelheden inhoud kunnen verwerken, terwijl het ontwerp consistent blijft en de gebruikerservaring wordt verbeterd.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij erg gewaardeerd.