ADI: Een website opslaan, bekijken en publiceren

Leestijd 4 minuten
Wanneer je wijzigingen aanbrengt aan je website in ADI, worden deze automatisch opgeslagen. Nadat je wijzigingen hebt aangebracht, kun je een voorbeeld bekijken om te zien hoe ze er live uitzien. Als je tevreden bent met je website, kun je deze publiceren om deze online te krijgen.
In dit artikel lees je meer over:

Een website opslaan

Voor je gemak wordt je ADI-website automatisch opgeslagen terwijl je eraan werkt. Automatisch opslaan kan niet worden verwijderd
Je kunt ADI op elk moment verlaten en wanneer je terugkomt om je website te bewerken, is deze precies zoals je hem verliet. Om ADI te verlaten, sluit je gewoon de browser of sluit je het tabblad waarin je werkt.

Een voorbeeld van je website bekijken

Je kunt een voorbeeld van je website bekijken om te zien hoe deze eruitziet voor bezoekers op zowel desktop als mobiel. Dit is een goede manier om te testen hoe nieuwe wijzigingen en updates eruitzien voordat je ze publiceert.

Om een voorbeeld van je website te bekijken:

1. Klik in de bovenste balk in ADI op Voorbeeld.
Een screenshot van de Voorbeeld-knop bovenaan de ADI-bouwer.
  1. Bekijk je website.
  2. (Optioneel) Klik in de bovenste balk op het Mobiel-pictogram om een voorbeeld van je mobiele website te bekijken.
  3. Klik linksboven op Terug naar ADI Editor om terug te gaan naar de bewerkingsmodus.

Een website publiceren

Publiceer je website wanneer je klaar bent om de wijzigingen live te laten gaan. Je kunt je website op elk moment publiceren vanaf de bovenste werkbalk van de ADI-bouwer.
Nadat je je website hebt gepubliceerd, kun je deze nog steeds zo vaak bewerken als je wilt. Wanneer je een wijziging aanbrengt, publiceer je deze gewoon opnieuw om ervoor te zorgen dat de wijzigingen live gaan.

Om je website te publiceren:

1. Klik in de bovenste balk in ADI op Publiceren.
Een screenshot an de knop Publiceren bovenaan ADI
  1. Kies het type domein dat je wilt en klik op Publiceren en doorgaan.
  2. Klik op Website bekijken om je website live online te zien.
Een screenshot van
Wat nu?
Lees hoe je je domein koppelt.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over het bekijken en publiceren van je website.