ADI: De publicatie van je website ongedaan maken

Leestijd 1 minuten
Maak de publicatie van je website op elk moment ongedaan. Nadat je de publicatie van je website ongedaan hebt gemaakt, is deze niet langer toegankelijk voor websitebezoekers.
Je kunt je website op elk moment opnieuw publiceren; maar als je website langer dan een paar dagen niet gepubliceerd is, kan dat gevolgen hebben voor je SEO-ranking.

Om de publicatie van je website ongedaan te maken:

1. Ga naar je Sitemanager.
  2. Klik op Publicatie ongedaan maken
  3. Klik op Publicatie ongedaan maken om te bevestigen.
Tip:
Wil je dat je website toegankelijk blijft voor gebruikers met een directe link, maar niet dat deze in de zoekresultaten van Google wordt weergegeven? Dan kun je je website verbergen voor zoekmachines. Klik hier om meer te lezen.