Over de mobiele apps van Wix

Leestijd 3 minuten
De mobiele Wix-apps zijn een groep apps die zijn gebouwd voor website-eigenaren en leden. Website-eigenaren kunnen de Wix Owner-app gebruiken om hun bedrijf efficiënt te runnen, en leden kunnen communiceren met hun favoriete websites met behulp van de Wix Leden-apps.
Let op:
De Wix Leden-apps zijn gratis te gebruiken en te downloaden in de relevante appstores. Je hebt geen Premiumpakket nodig om ze te openen.

De Wix Owner-app

De Wix Owner-app helpt je om je bedrijf te creëren, te beheren en te laten groeien terwijl je onderweg bent. Beheer hoe je bedrijf eruitziet in de leden-apps en communiceer rechtstreeks met je leden. Lees meer
Vanuit de Wix Owner-app kun je:
  • Je website instellen en aanpassen in de leden-apps
  • Alle aspecten van je bedrijf beheren
  • Met je leden en live websitebezoekers communiceren
  • De analyses van je website beheren
  • Je bedrijf met e-mailcampagnes promoten

De Wix Leden-apps

De Wix Leden-apps zijn een reeks gratis apps die speciaal voor je leden zijn ontwikkeld om hen te helpen communiceren met je bedrijf. Ze bieden een samenhangende ervaring tussen je website en hun mobiele apparaat.
Nadat je websiteleden de leden-app hebben gedownload die het beste bij je bedrijf past (Spaces by Wix, Fit by Wix of Dine by Wix), kunnen ze alle acties uitvoeren die ze op je website zouden doen vanuit de app, waaronder het kopen van producten, het boeken van diensten, met je chatten vanuit hun inbox, en meer.
Let op:
Vanuit de Wix Owner-app kun je aanpassen wat je leden zien en wat ze kunnen doen in de leden-app van jouw voorkeur. Lees meer

Spaces by Wix

Met Spaces by Wix kunnen je leden rechtstreeks vanaf hun mobiele apparaat verbinding maken met je bedrijf. Leden kunnen de app gebruiken om op de hoogte te blijven van aankondigingen en rechtstreeks vanuit hun inbox met je bedrijf te chatten. Ze kunnen ook diensten die je aanbiedt boeken, aankopen doen in je webshop, en zich registreren voor je evenementen. Bovendien kunnen ze zich onderdeel voelen van de community van je website door lid te worden van forums, groepen en ledenchats. Lees meer

Fit by Wix

Als je een fitness-website hebt, kunnen je leden de Fit by Wix-app gebruiken om te communiceren met je bedrijf en community.
Vanuit Fit by Wix kunnen je leden zich aanmelden voor lessen, trainingssessies en online programma's. Ze kunnen ook je merchandise kopen, zich registreren voor evenementen en zich onderdompelen in je fitness-community door in groepen en discussies contact te leggen met andere leden. Lees meer

Dine by Wix

Als je een restaurant-website hebt, kunnen je leden met je communiceren in de Dine by Wix-app.
Dine by Wix maakt het voor klanten makkelijk om eten te bestellen voor afhalen of bezorgen, menu's te bekijken, reserveringen te maken en op de hoogte te blijven van restaurantupdates. Moedig terugkerende klanten aan en vergroot de merkloyaliteit door klanten uit te nodigen om verbonden te blijven. Lees meer

Branded App by Wix

Maak een compleet branded mobiele app om je website te onderscheiden van de massa. Branded App by Wix maakt het makkelijk voor je leden om toegang te krijgen tot je diensten. Beheer de functies en inhoud van de app en personaliseer je branded app om aan je zakelijke behoeften te voldoen. Lees meer
Belangrijk:
In tegenstelling tot de andere Wix Leden-apps, moet je een Branded App by Wix-pakket kopen. Lees meer over het kopen van een branded app