Abonnementen: Toegang tot je blog beperken tot leden die een abonnement hebben gekocht

Leestijd 3 minuten
Met de Abonnementen-app kun je abonnementen maken en verkopen die toegang tot je blog beperken tot abonnementhouders.
Voordat je begint:
Dit artikel laat zien hoe je toegang tot je blog kunt beperken, zodat alleen mensen die een abonnement hebben gekocht toegang hebben tot de feed en al je posts. Zorg er eerst voor dat:
  1. Je Wix Blog aan je website toevoegt
  2. Je de Abonnementen-app aan je website toevoegt
  3. Maak de abonnementen die je op je website wilt aanbieden.

Om de toegang tot je blog te beperken tot bezoekers die een abonnement hebben gekocht:

1. Ga naar de instellingen van je Post-pagina:
2. Selecteer het Toegang-tabblad.
3. Selecteer Alleen voor leden.
4. Selecteer Alleen geselecteerde leden of betalende klanten.
5. Klik onder Selecteer uit je abonnementen op het Bewerken-pictogram.

6. Selecteer welke abonnementen toegang geven en klik op Toepassen.

7. (Optioneel) Als je de toegang tot de blog- en categoriefeeds wilt beperken (in plaats van tot de Post-pagina zelf), volg je de bovenstaande instructies, maar selecteer je in stap 3 Blog.
Let op:
Om online betalingen te ontvangen via de Abonnementen-app, heb je een Business en eCommerce-pakket nodig.