Abonnementen: Upgraden naar een Business Premiumpakket

Leestijd 2 minuten
Je kunt de Wix Abonnementen-app gratis toevoegen en instellen op je website. Om je abonnementen en pakketten te verkopen en Wix-branding te verwijderen, moet je je website upgraden naar een Business en eCommerce-pakket. Je hoeft niet te upgraden om handmatig abonnementen toe te voegen (offline te verkopen) of gratis abonnementen te verkopen.
Belangrijk:
Nadat je je aankoop hebt ingediend, kan je bank je vragen om je identiteit te verifiëren. Ondervind je problemen met het verificatieproces? Neem dan rechtstreeks contact op met je bank.

Vergroot je omzet door online betalingen te accepteren

Ontvang betalingen rechtstreeks op je website en bied je klanten een naadloze en veilige ervaring. Wix eCommerce biedt ook functies zoals het herstellen van verlaten winkelwagens, verzending, belastingbeheer en meer.
Klik om nu een Business en eCommerce-pakket te kopen.
Upgrade nu
Het duurt slechts een minuut

Verbeter je branding met een aangepast domein

Koppel je eigen aangepaste domein (bijvoorbeeld www.mijnprofessionelewebsite.com), die je branding verbetert en je website een professionelere uitstraling geeft. Wanneer je upgradet naar een Business en eCommerce-pakket, krijg je je domein ook het eerste jaar gratis.
Klik om nu een Business en eCommerce-pakket te kopen.
Upgrade nu
Het duurt slechts een minuut

Volg je verkopen met geavanceerde analytics

Volg je abonnementen die per periode zijn verkocht en vergelijk verschillende tijdsperioden. Dit is ideaal om het succes van je marketing en de populariteit van je abonnementen bij te houden.
Klik om nu een Business en eCommerce-pakket te kopen.
Upgrade nu
Het duurt slechts een minuut