Abonnementen: Facturen inschakelen voor abonnementsaankopen in de Wix Owner-app

Leestijd 1 minuten
Je kunt automatisch facturen maken voor abonnementen. Eenmaal ingeschakeld, ontvangen klanten een factuur bij elke aankoop. Voor periodieke bestellingen wordt elke betaalcyclus een factuur verzonden.
Belangrijk:

Om het verzenden van facturen voor abonnementsaankopen in te schakelen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik onder Betaald krijgen op Abonnementen.
  4. Tik bovenaan op Instellingen.
  5. Schakel Facturen in om facturen te verzenden naar klanten die abonnementen kopen.
Om facturen die je hebt verzonden te bekijken:
  1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik onder Bedrijf op Abonnementen.