Abonnementen: Abonnementen op meerdere websitepagina's weergeven

Leestijd 3 minuten
Na het instellen van je abonnementen wordt er automatisch een websitepagina toegevoegd om ze aan je klanten te tonen. Je kunt je abonnementen op andere pagina's adverteren door een lijst met abonnementen te tonen of een specifieke lijst die je wilt markeren.
Er zijn twee panelen in je Editor waarmee je deze elementen aan websitepagina's kunt toevoegen: het Toevoegen-paneel en het Instellingen-paneel van de abonnementen.
In dit artikel lees je meer over het toevoegen van abonnementselementen:
Let op:

Het Toevoegen-paneel gebruiken om abonnementen weer te geven

Het Toevoegen-paneel in je Editor bevat elementen die je lijst met abonnementen of een enkel abonnement bevatten. Je kunt deze elementen toevoegen om je abonnementen op elke pagina van je website te promoten.
Let op:
De onderstaande stappen zijn van toepassing op de Wix Editor maar niet op Editor X. Ga naar het volgende gedeelte om te lezen hoe je Abonnementen-widgets toevoegt via het Instellingenpaneel

Om abonnementen weer te geven met behulp van het Toevoegen-paneel:

1. Klik links in de Editor op Elementen toevoegen.
  2. Klik op Betalingen.
  3. Kies of je een lijst met abonnementen of een enkel abonnement wilt weergeven en sleep het element naar de pagina.
  4. Selecteer de abonnementen die je wilt weergeven:
    1. Klik op het element in de Editor.
    2. Klik op Instellingen.
    3. Selecteer het Abonnementen-tabblad.
    4. Schakel de selectievakjes in naast de abonnementen die je wilt weergeven.
  5. Pas het ontwerp en de indeling aan van je nieuwe Abonnementen-widget.

Het Instellingen-paneel gebruiken om abonnementen weer te geven

Je kunt het Abonnementen-paneel in je Editor gebruiken om abonnementen op meer pagina's weer te geven. Kies op het Add-ons-tabblad de extra pagina's waar je een enkel abonnement of de volledige lijst wilt promoten.

Om abonnementen weer te geven via het Instellingen-paneel:

1. Ga naar de Abonnementen-pagina in je Editor.
  2. Klik op de pagina op de Abonnementen-app.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op het Add-ons-tabblad.
  5. Klik naast Abonnementslijst of Enkel abonnement op de Toevoegen-dropdown.
  6. Selecteer de pagina waar je de widget wilt laten verschijnen.
  1. Selecteer de abonnementen die je op de nieuwe pagina wilt weergeven:
    1. Klik op de nieuwe Abonnementen-widget in je Editor.
    2. Klik op Instellingen.
    3. Selecteer het Abonnementen-tabblad.
    4. Schakel de selectievakjes in naast de abonnementen die je wilt weergeven.
  2. Pas het ontwerp en de indeling aan van je nieuwe Abonnementen-widget.