Abonnementen: Het uiterlijk van je abonnementenpagina aanpassen

Leestijd 4 minuten
Pas het uiterlijk van je abonnementen aan om de stijl van je website aan te vullen en de voordelen van je abonnementen te laten zien.
Moedig bezoekers aan zich aan te melden door de indeling van je abonnementen aan te passen. Je kunt ook gestileerde knoppen en linten toevoegen, tekst opmaken en de achtergrond en het kleurenschema aanpassen.
Screenshot van de abonnementenpagina op een live website met een aangepast kleurenschema.
In dit artikel lees je hoe je het ontwerp van je Abonnementenpagina kunt aanpassen door:
Let op:
We raden af om elementen toe te voegen aan de Abonnementen en prijzen-pagina. Als je elementen toevoegt, verschijnen deze automatisch tijdens het afrekenen, verbergen ze belangrijke informatie, en verstoren het proces van de klant.

De indeling van je abonnementen aanpassen

Pas de indeling van je abonnementen aan om de informatie duidelijk en leesbaar te maken. Zo kunnen bezoekers je abonnementen en hun voordelen vergelijken.

Om de indeling aan te passen:

1. Ga in de Editor naar de Abonnementen-pagina.
  2. Klik ergens op de pagina.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Indeling.
  5. Pas de indeling aan met de volgende opties:
    • Indeling van paginatekst: Kies je uitlijningsvoorkeur voor je titel, ondertitel en disclaimer.
    • Abonnementskaart-opvulling: Gebruik de schuifregelaars om de hoeveelheid opvulling tussen elementen op je abonnementskaarten in te stellen en geef ze afgeronde randen met behulp van de instelling voor de hoekradius.
    • Indeling van abonnementsbeschrijving: Stel de uitlijning van je abonnementsbeschrijving in.
    • Indeling van voordelen: Kies je stijl voor opsommingstekens, uitlijning en regelafstand voor de voordelen van je abonnement.

De informatie aanpassen die wordt weergegeven op je abonnementen

Geef alleen de informatie weer die je nodig hebt om je klanten te informeren over de details van je abonnementen. Op het Weergave-tabblad kun je specifieke abonnementen markeren, titels en slogans al dan niet weergeven, enzovoort.

Om aan te passen hoe je abonnementen worden weergegeven:

1. Selecteer het Abonnementen-element in je Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Weergave
  4. Pas de weergave aan met de volgende opties:
    • Abonnementsgegevens: Kies welke informatie over je abonnementen moet worden weergegeven door de volgende selectievakjes aan te vinken: paginatitel, ondertitel van de pagina, naam van het plan, slogans en voordelen van het abonnement.
    • Aanbevolen abonnement: Markeer abonnementen en voeg een lint toe.
    • Disclaimer voor automatische verlenging: Schakel de Disclaimer weergeven-schakelaar in om alle relevante algemene voorwaarden weer te geven die klanten kunnen bekijken voordat ze een abonnement kopen. Indien ingeschakeld, kun je deze tekst toevoegen aan het Disclaimer-tekstveld.
Screenshot van het Abonnementen-tabblad met weergave-instellingen, met een gemarkeerd abonnement met een lint.

De tekst op je abonnementen personaliseren

Gebruik het Tekst-tabblad om de tekst te schrijven voor de volgende delen van je abonnement-tekstelementen die je wilt weergeven: paginatitel, pagina-ondertitel, de Abonnement selecteren-knop, de gratis proefversie-knop en het lint.

Om je tekst te personaliseren:

1. Selecteer het Abonnementen-element in je Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Tekst.
  4. Voer de gewenste tekst in de relevante velden in (bijv. titel, knop, enz.)

Het ontwerp van je abonnementen aanpassen

Pas het ontwerp van je abonnementen aan vanaf het Ontwerp-tabblad om de unieke persoonlijkheid van je website aan te vullen. Kies een nieuwe achtergrond, maak je tekst op, stileer je knoppen en voeg zelfs linten toe om voordelige deals aan je klanten te promoten.

Om je ontwerp aan te passen:

1. Ga in de Editor naar de Abonnementen-pagina.
  2. Klik ergens op de pagina.
  3. Klik op Instellingen
  4. Klik op Ontwerp.
  5. Pas het ontwerp aan met de volgende opties:
    • Achtergrond en rand: Selecteer de kleur en sleep de schuifregelaar om de dekking van je achtergrond, abonnementskaarten, voordelen en scheidingslijnen te wijzigen.
    • Tekststijl: Kies het lettertype en de kleur voor elk stuk tekst dat op je abonnementskaarten verschijnt.
    • Knop: Kies de stijl, het lettertype, de kleur, de randbreedte en de dekking van je abonnementskaart-knop.
    • Lint: Kies het lettertype, de kleur, de achtergronddekking en kleur, de randbreedte en de randdekking en kleur voor het lint van je gemarkeerde abonnement.
Tip:
Klik op het Gemarkeerd-tabblad in elk van de bovenstaande onderdelen om je gemarkeerde abonnement aan te passen. Je kunt ook op elk gewenst moment op Naar origineel terugzetten klikken om opnieuw vanaf het begin te beginnen.
Screenshot die laat zien hoe je het ontwerp van de Abonnementen-widget in de Editor kunt aanpassen.