Wix Video: Een element aan een video of kanaal linken

Leestijd 1 minuten
Link een element zoals tekst, een knop of een afbeelding aan een video of kanaal in je Wix Videospeler.

Stap 1 | Sta delen op je video of kanaal toe:

1. Klik in de Editor op de Wix Videospeler.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Speler-tabblad.
  4. Selecteer Pictogram delen onder Wat laat de video zien tijdens het afspelen?
  5. Publiceer je website.

Stap 2 | Link het element aan de video of het kanaal:

1. Klik op je live website op het Delen-pictogram op de video of het kanaal.
  1. Klik op Link kopiëren.
  1. Ga in de Editor naar het element (knop, tekst, afbeelding, enzovoort) waarnaar je wilt linken en voeg een link toe. Lees hoe
  2. Selecteer Webadres en plak de link onder Wat is het webadres (URL)?
  3. Klik op Klaar.
Belangrijk:
Het wordt niet aanbevolen om je speler opnieuw toe te voegen met het gelinkte kanaal of gelinkte video's, aangezien dit de deel-URL verandert.