Wix Video: De spelerinstellingen wijzigen

Leestijd 7 minuten
Pas de instellingen van je Wix Videospeler aan om ervoor te zorgen dat je video's precies worden weergegeven zoals jij dat wilt. Kies de beste indeling voor je speler en besluit een kanaal met video's af te spelen of slechts één video.
Videokwaliteit (resolutie) voor mobiele iOS-gebruikers
De native iOS Safari-speler op mobiel ondersteunt geen kijkers die de videokwaliteit wijzigen. Als je je speler zo instelt dat kijkers de videokwaliteit kunnen regelen, is dit niet mogelijk voor mobiele iOS-gebruikers.
In dit artikel lees je meer over het wijzigen van je spelerinstellingen tijdens het afspelen van:

De spelerinstellingen wijzigen wanneer je een kanaal afspeelt

Wanneer je een kanaal met video's afspeelt in de Wix Videospeler, kun je kiezen uit verschillende indelingen. Het type indeling dat je kiest, bepaalt welke instellingen je kunt aanpassen.

Om je spelerinstellingen te wijzigen wanneer je een kanaal afspeelt:

1. Klik op de Wix Videospeler in je Editor.
  2. Klik op Instellingen.
    Let op: Zorg ervoor dat Kanaal is geselecteerd op het Video's-tabblad.
  3. Klik op het Indeling-tabblad en kies de indeling die je wilt gebruiken.
  4. Klik op het Speler-tabblad.
  5. Pas je spelerinstellingen aan. Deze zullen voor elke indeling anders zijn. Klik hieronder om de instellingen voor elke indeling te bekijken:

De instellingen van je speler wijzigen wanneer je één video afspeelt

Wix Video geeft standaard een kanaal met video's weer. Je kunt ervoor kiezen om slechts één video in de speler weer te geven en de instellingen van de speler aanpassen.

Om je spelerinstellingen te wijzigen tijdens het afspelen van één video:

1. Klik op de Wix Videospeler in je Editor.
  2. Klik op Instellingen.
    Let op: Zorg ervoor dat Afzonderlijke video is geselecteerd op het Video's-tabblad.
  3. Klik op het Indeling-tabblad en kies Compact of Strook als de indeling die je wilt gebruiken.
  4. Pas je spelerinstellingen aan. Deze zullen voor elke indeling anders zijn. Klik hieronder om de instellingen voor elke indeling te bekijken: