Wix Video: De indeling van je Wix Videospeler wijzigen

Leestijd 1 minuten
Met de flexibele indelingsopties van Wix Video kun je tot in de kleinste details bepalen hoe bezoekers je inhoud bekijken.

De indeling van de Wix-videospeler wijzigen:

1. Klik op de Wix videospeler in je Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Indeling-tabblad.
  4. Selecteer een indeling.
  • Indeling kanalen:
    • Compact: Voor minimalisten. De compacte speler geeft geen thumbnails weer. In plaats daarvan bevinden ze zich in een menupictogram.
    • Raster: Organiseer je inhoud in een stijlvol raster met meerdere rijen. Pas de afstand, knoppen en meer aan.
    • Klassiek: Ideaal voor eenvoudige navigatie. De klassieke rasterindeling plaatst je hoofdvideo bovenaan de speler, met thumbnails voor de andere video's in je kanaal eronder.
    • Strook: De video wordt een blokelement van je websiteontwerp. Deze speler over de volledige breedte past zich automatisch aan alle schermformaten aan.
    • Grote schuifregelaar: Geef alle video's in je kanaal weer in een gemakkelijk te navigeren, dynamische balk.
    • Kleine schuifregelaar: Deze indeling is een verkleinde versie van de grote schuifregelaar, zonder ruimte tussen de thumbnails.
  • Video-indeling met een enkele video:
    • Compact: Voor minimalisten. Breng je video onder de aandacht zonder franjes.
    • Strook: De video wordt een blokelement van je websiteontwerp. Deze speler over de volledige breedte past zich automatisch aan alle schermformaten aan.
Tips:
Elke indeling geeft informatie iets anders weer. Om volledige controle te krijgen, lees je hier meer over spelerinstellingen.