Wix Studio: Studio-templates kopen in de Wix Marketplace

Leestijd 2 minuten
Blader door onze verzameling Studio-templates in de Wix Marketplace, gebouwd door Wix Specialisten. Bekijk een voorbeeld van hoe elke template eruitziet en aanvoelt op verschillende apparaten en ontvang gedetailleerde informatie van de verkoper. Zodra je de perfecte match hebt gevonden, koop je de template en pas je deze aan je zakelijke behoeften aan.
Een screenshot van een Studio-template in de Wix Marketplace.
Let op:
  • De Studio Editor is ons professionele ontwerpplatform en het bewerken ervan vereist geavanceerde kennis. Lees meer over de Studio Editor.
  • Templates in de Marketplace zijn momenteel niet beschikbaar voor aankopen in Israël.
In dit artikel lees je meer over:

Studio-templates kopen in de Wix Marketplace

Zoek, bekijk en koop een professioneel ontworpen Studio-template uit de Wix Marketplace die perfect is voor jouw website.
Voordat je begint:
  • Studio-pakketten zijn niet inbegrepen bij templates.
  • Sommige templates kunnen apps bevatten waarvoor extra betaling vereist is.

Om een Studio-template te kopen:

1. Ga naar de Studio Templates-pagina in de Wix Marketplace.
  2. Blader door de Studio-templates en klik op degene die je wilt kopen.
    Tip: Klik op Template bekijken om een voorbeeld van de template te bekijken en gebruik de apparaatpictogrammen bovenaan om van weergave te wisselen.
  3. Klik op Kopen.
  4. Voltooi het afrekenproces en klik op Doorgaan
  5. Controleer je gegevens en klik op Bestelling plaatsen om te bevestigen.
  6. Klik op Toevoegen aan websites om je template te gebruiken.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het kopen van een Studio-template in de Wix Marketplace.