Wix Studio: Wix Studio verlaten

Leestijd 4 minuten
Als je overweegt Wix Studio te verlaten en over te stappen op het standaard Wix-platform, is het belangrijk om te begrijpen tot welke functies en mogelijkheden je toegang behoudt. Hoewel het verlaten van Wix Studio betekent dat je toegang verliest tot exclusieve functies zoals eigen templates, tools voor klantervaring, mogelijkheden voor teambeheer en meer, kun je nog steeds alle websites die je hebt gebouwd met de Studio Editor beheren en bewerken.

Voor Wix Specialisten betekent deze beslissing ook dat ze zich volledig afmelden voor het Wix Specialistenprogramma en de toegang tot exclusieve voordelen, functies en voortgang binnen het programma verliezen.
Voordat je vertrekt:
Voordat je een beslissing neemt, moet je onthouden dat je websites rechtstreeks in Wix Studio kunt bouwen met de Wix Editor. Je hebt de flexibiliteit om te kiezen welke editor je wilt gebruiken voor elke website die je bouwt, afhankelijk van je behoeften. Lees meer over het beheren van websites in je Wix Studio-werkruimte.
In dit artikel lees je meer over:

Overschakelen naar de standaard Wix-ervaring

Als je de eigenaar bent van de werkruimte, kun je beslissen om Wix Studio te verlaten en over te schakelen naar de normale Wix-ervaring. Ga hiervoor naar de werkruimte die je eerst hebt geopend in Wix Studio.
Voordat je begint:
Verwijder al je teamleden uit deze werkruimte. Als je een Wix Specialist bent, moet je ook je eigen branding verwijderen. Bekijk de veelgestelde vragen onderaan dit artikel om te lezen hoe.

Om over te schakelen naar het standaard Wix-platform:

1. Ga naar Werkruimte-instellingen in je Wix Studio-werkruimte.
  2. Klik onderaan op Lees meer.
  3. Vink het selectievakje Ik begrijp dat ik de toegang tot alle Studio en Specialistenfuncties kwijtraak aan om te bevestigen.
  4. Klik op Wix Studio verlaten.
Een screenshot van bevestiging dat je Wix Studio verlaat en de toegang tot exclusieve functies verliest.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het verlaten van Wix Studio en het overschakelen naar het standaard Wix-platform.