Wix Studio: Wix Studio verlaten

Leestijd 4 minuten
Je websites wisselen niet van Editor wanneer je Wix Studio verlaat. Je kunt websites die je hebt gebouwd met de Studio Editor nog steeds openen en bewerken.
Als je denkt dat Wix Studio niet iets voor jou is, kun je overschakelen naar het standaard Wix-platform. Wanneer je de website verlaat, zijn sommige Wix Studio-functies niet langer beschikbaar. Voor Wix Specialisten betekent deze beslissing ook dat ze het specialistenprogramma helemaal verlaten en de toegang tot exclusieve voordelen, functies en punten verliezen. Klik op een vraag hieronder om meer te lezen.

Overschakelen naar de standaard Wix-ervaring

Als je de eigenaar bent van de werkruimte, kun je beslissen om Wix Studio te verlaten en over te schakelen naar de normale Wix-ervaring. Ga hiervoor naar de werkruimte die je eerst hebt geopend in Wix Studio.
Voordat je Wix Studio verlaat:
Verwijder al je teamleden uit deze werkruimte. Als je een Wix Specialist bent, moet je ook je eigen branding verwijderen.

Om Wix Studio te verlaten:

  1. Ga naar Werkruimte-instellingen in je Wix Studio-werkruimte.
  2. Klik onderaan op Lees meer.
  3. Vink het selectievakje Ik begrijp dat ik de toegang tot alle Studio en Specialistenfuncties kwijtraak aan om te bevestigen.
  4. Klik op Wix Studio verlaten.
Een screenshot van bevestiging dat je Wix Studio verlaat en de toegang tot exclusieve functies verliest.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het verlaten van Wix Studio.

Vond je dit artikel nuttig?

|