Wix Studio: Wix Studio verlaten

Leestijd 4 minuten
Als je denkt dat Wix Studio niet geschikt voor jou is, kun je het verlaten en overschakelen naar het standaard Wix-platform. Het is belangrijk om te weten dat wanneer je Wix Studio verlaat, je de toegang verliest tot exclusieve functies, waaronder aangepaste templates, tools voor klantervaring, mogelijkheden voor teambeheer en meer.

Voor Wix Specialisten betekent deze beslissing ook dat ze zich volledig afmelden voor het Wix Specialistenprogramma en de toegang tot exclusieve voordelen, functies en voortgang binnen het programma verliezen.
Let op:
Je websites wisselen niet van Editor wanneer je Wix Studio verlaat. Je kunt websites die je hebt gebouwd met de Studio Editor nog steeds openen en bewerken.
In dit artikel lees je meer over:

Overschakelen naar de standaard Wix-ervaring

Als je de eigenaar bent van de werkruimte, kun je beslissen om Wix Studio te verlaten en over te schakelen naar de normale Wix-ervaring. Ga hiervoor naar de werkruimte die je eerst hebt geopend in Wix Studio.
Let op:
Voordat je Wix Studio verlaat en overschakelt naar het standaard Wix-platform, moet je al je teamleden uit deze werkruimte verwijderen. Als je een Wix Specialist bent, moet je ook je eigen branding verwijderen.

Om over te schakelen naar het standaard Wix-platform:

1. Ga naar Werkruimte-instellingen in je Wix Studio-werkruimte.
  2. Klik onderaan op Lees meer.
  3. Vink het selectievakje Ik begrijp dat ik de toegang tot alle Studio en Specialistenfuncties kwijtraak aan om te bevestigen.
  4. Klik op Wix Studio verlaten.
Een screenshot van bevestiging dat je Wix Studio verlaat en de toegang tot exclusieve functies verliest.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het verlaten van Wix Studio en het overschakelen naar het standaard Wix-platform.