Wix Stores: Voorraad beheren met de Wix Owner-app

Leestijd 7 minuten
Je kunt rechtstreeks vanuit de Wix Owner-app op je mobiele apparaat instellen hoe je de voorraad voor producten en productvarianten beheert.
Wix Stores biedt twee methoden voor voorraadbeheer:
  • Voorraad bijhouden: Houd bij hoeveel van een specifiek product of productvariant je op voorraad hebt. Wanneer je een verkoop doet, wordt het voorraadaantal automatisch bijgewerkt.
  • Op voorraad / Niet op voorraad: Wijs handmatig producten of varianten toe aan de status 'Op voorraad' of 'Niet op voorraad'.
Tip:
Bespaar tijd door producten te lokaliseren met behulp van de barcodescanner.Tik simpelweg op het -pictogram en scan binnenkomende producten.Als de streepjescode overeenkomt met een van de bestaande SKU-nummers van je product, wordt het product weergegeven.

Lees meer over voorraadbeheer:

Voorraad beheren voor producten zonder varianten

Om de voorraad voor een product te beheren, selecteer je een product en stel je handmatig of automatisch voorraadbeheer in.

Om de voorraad te beheren voor producten zonder varianten:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik onder Bedrijf op Producten.
  4. Tik om het relevante product te selecteren.
  5. Kies wat je hierna wilt doen:

Voorraad afzonderlijk beheren voor varianten

Als je productopties hebt gemaakt (bijvoorbeeld kleur, maat) voor je product, kun je de voorraad afzonderlijk beheren voor elk van deze varianten (bijvoorbeeld large, blauwe variant, small, blauwe variant). Lees meer

Om de voorraad te beheren voor afzonderlijke varianten:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik onder Bedrijf op Producten.
  4. Tik om het relevante product te selecteren.
  5. Kies wat je hierna wilt doen:

Voorraad beheren voor alle varianten

Je kunt de voorraad van een product als één product beheren, zelfs als het varianten heeft. Als je bijvoorbeeld pakketten met blauwe ballonnen, rode ballonnen en groene ballonnen hebt, kun je bijhouden hoeveel pakketten je in totaal hebt, zonder de blauwe, rode en groene afzonderlijk te volgen.

Om de voorraad te beheren voor afzonderlijke varianten:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik onder Bedrijf op Producten.
  4. Tik om het relevante product te selecteren.
  5. Kies wat je hierna wilt doen: