Wix Stores: Productprijzen verbergen

Leestijd 5 minuten
Voor sommige soorten webshops is het zakelijk verstandig om productprijzen te verbergen.
Prijzen verschijnen standaard overal waar je je producten weergeeft. Je kunt beslissen of je de prijsweergave wilt verwijderen van elke plaats waar producten worden weergegeven.
Screenshot van een voorbeeld van een Wix-webshop met producten zonder prijzen
In dit artikel lees je hoe je de prijsweergave verbergt:

Productprijzen verbergen op de categoriepagina

Let op:
De categoriepagina is niet beschikbaar in Editor X.
De nieuwe categoriepagina is je hoofdwebshoppagina. Lees meer over de categoriepagina. Je kunt productprijzen hier verbergen.
Wix Editor
Studio Editor
  1. Ga naar je Editor.
  2. Ga naar je categoriepagina:
    1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
    2. Klik op Winkelpagina's.
    3. Klik op Categoriepagina.
  3. Klik op het Categoriepagina-element op je pagina.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Schakel op het Instellingen-tabblad het Prijs product-selectievakje uit.
Screenshot van het Instellingen-tabblad in de instellingen van de categoriepagina, met het selectievakje voor de productprijs omlijnd

Productprijzen verbergen in productgalerijen

Als je webshop productgalerijen heeft, kun je deze aanpassen zodat de productprijzen verborgen zijn.

Om prijzen in een galerij te verbergen:

1. Ga naar je Editor.
  2. Ga naar de pagina met de galerij die je wilt aanpassen.
  3. Klik op de galerij op je pagina.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Selecteer het Instellingen-tabblad.
  6. Schakel Prijs product uit.
Screenshot van het Instellingen-tabblad in de instellingen van de winkelgalerij, met het selectievakje voor de productprijs omlijnd

Productprijzen verbergen op je productpagina

Zelfs als je de prijsweergave op de categoriepagina en in productgalerijen verbergt, zal een klant, zodra hij klikt om een product op de productpagina te bekijken, de productprijs zien - tenzij je het daar ook verbergt.
Wix Editor
Editor X
Studio Editor
  1. Ga naar je Editor.
  2. Ga naar je productpagina:
    1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
    2. Klik op Winkelpagina's.
    3. Klik op Productpagina.
  3. Klik op de productpagina op je pagina.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Selecteer het Instellingen-tabblad.
  6. Schakel Prijs product uit.
Screenshot van het Instellingen-tabblad in de instellingen van de productpagina, met het selectievakje voor de productprijs omlijnd

Veelgestelde vragen

Wij helpen graag je met al je vragen. Klik op een vraag hieronder om meer te lezen.