Wix Stores: Over de Mijn abonnementen-pagina

Leestijd 4 minuten
Laat je klanten eenvoudig de productabonnementen die ze hebben gekocht - zowel actief als verlopen - bekijken op hun persoonlijke Mijn abonnementen-pagina.
De Mijn abonnementen-pagina maakt deel uit van het ledengedeelte van je website. Klanten kunnen zich aanmelden en inloggen via de Inlogbalk.
Eenmaal ingelogd, hebben klanten toegang tot hun persoonlijke Mijn abonnementen-pagina.
Op de Mijn abonnementen-pagina kunnen klanten de status van een abonnement bekijken (bijvoorbeeld actief, verlopen), controleren wanneer een abonnement afloopt, en meer.

Lees meer over de Mijn abonnementen-pagina:

Het Wix Ledengedeelte toevoegen

De Mijn abonnementen-pagina maakt deel uit van het ledengedeelte. Als je de Mijn abonnementen-pagina niet ziet, komt dat omdat je website geen ledengedeelte heeft of een oudere versie heeft zonder de Mijn abonnementen-pagina.
Als je website nog geen ledengedeelte heeft, kun je deze met een paar klikken toevoegen.

De Mijn abonnementen-pagina toevoegen aan het ledengedeelte

Als je een oudere versie van het ledengedeelte hebt die de Mijn abonnementen-pagina niet heeft, kun je deze zelf toevoegen.

Om de Mijn abonnementen-pagina toe te voegen:

1. Ga naar het Ledenpagina toevoegen-paneel in de Editor.
2. Selecteer het Ledenpagina's-tabblad.

3. Klik bij Mijn abonnementen op + Pagina toevoegen.

De Mijn abonnementen-pagina aanpassen

Je kunt de kleuren, tekst, lettertypen en meer van de pagina aanpassen aan het uiterlijk van je website.
Houd er rekening mee dat als een lid de Mijn abonnementen-pagina opent voordat hij of zij een abonnement heeft gekocht, de pagina er anders uitziet. Je kunt deze weergave zonder abonnementen aanpassen.

Om de pagina-instellingen van 'Mijn abonnementen' te openen:

1. Ga naar de Ledenpagina's van je website.
2.  Klik in de Editor op 'Mijn abonnementen'.
3.  Klik op Instellingen.
4.  Pas de pagina aan met de beschikbare instellingen.

Je kunt ook:
  • Een gepersonaliseerd aanmeldformulier maken voor je Ledengedeelte.Lees hoe
  • De verschillende delen van je Ledengedeelte aanpassen. Lees hoe