Wix Stores: Modalyst-bestellingen verwerken

Leestijd 1 minuten
Wanneer een klant Modalyst-producten in je webshop koopt, worden de artikelen verzonden door de Modalyst-leverancier. Om het proces te starten, moet je de leverancier betalen voor de bestelling.
Tip:
Het verwerkingsproces is hetzelfde, of je nu een kant-en-klaar product of een print-on-demand-product afhandelt.

Om Modalyst-producten te betalen zodat ze kunnen worden verzonden:

1. Ga naar Bestellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op de betreffende bestelling.
  3. Klik naar Naar Modalyst.

Nadat je de betaling hebt voltooid, gebeurt het volgende:

• De leverancier verzendt de bestelling naar je klant.
  • Er wordt een e-mail met de verzendbevestiging met het trackingnummer naar je klant gestuurd. Deze e-mail wordt verzonden vanuit je webshopmerk en ziet er identiek uit aan andere e-mails die naar je klanten worden gestuurdLet op: Het verzenden van verzendbevestigingsmails wanneer een bestelling door een derde partij wordt uitgevoerd, kan worden uitgeschakeld in het eCommerce-instellingen-tabblad.
  • Het trackingnummer, de naam van de vervoerder en de trackinglink worden automatisch toegevoegd aan de relevante bestelling in je Wix-dashboard.
Let op:
Als een klant zowel je eigen producten als Modalyst-producten koopt, moet je je producten op de normale manier verwerken. Lees meer over het toevoegen van een trackingnummer aan bestellingen van je producten en Modalyst-producten.