Wix Stores: Een minimaal bestelbedrag instellen

Leestijd 4 minuten
Stel een minimale bestelwaarde in om verzending of levering van bestellingen te voorkomen die niet winstgevend zijn voor je bedrijf. Wanneer shoppers producten aan de winkelwagen toevoegen die het minimum niet halen, worden ze gevraagd om aan de bestelling toe te voegen.
Afbeelding van de winkelwagenpagina met het bericht dat klanten zien als ze het minimumbedrag van de winkel niet hebben bereikt
Tip:
Er verschijnt alleen een bericht in de winkelwagen als er voldoende informatie is om te bepalen of de klant je minimum heeft overschreden.
Als de klant naar de betaalpagina gaat, ontvangt hij of zij een melding wanneer hij of zij de bestelling probeert te voltooien.
Afbeelding van de betaalpagina met het bericht dat klanten zien als ze het minimumbedrag van de winkel niet hebben bereikt

Een minimum bestelbedrag instellen

Stel een minimumbedrag voor de bestelling in via de Webshopproducten en voorraad-instellingen op het dashboard van je website.
Screenshot van de Producten en voorraad-pagina op het Wix-dashboard met de schakelaar voor het minimale subtotaal omlijnd

Om een minimaal bestelbedrag in te stellen:

1. Ga naar Instellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op Webshopproducten en voorraad.
  3. Schakel Stel een minimaal subtotaal in.
  4. Voer het minimumbedrag in dat een bestelling moet bereiken om het afrekenen te voltooien.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over minimale bestelbedragen.