Wix Stores: Een index van productcategorieën maken

Belangrijk:
  • We brengen een nieuwe versie van productcategorieën uit die wordt geleverd met een categoriepagina. Deze websitepagina toont categorieën aan je klanten.
  • Als je pagina voor het maken van categorieën niet overeenkomt met de afbeelding hieronder, klik dan op deze link om te lezen hoe je categorieën kunt toevoegen en weergeven.
Maak een hoofdcategoriepagina met thumbnailafbeeldingen van al je categorieën. Hierdoor kunnen klanten gemakkelijk de categorie selecteren waarin ze willen bladeren.
GIF met een index van productcategorieën

Stap 1 | Creëer categoriepagina's

Maak om te beginnen de categorieën die je nodig hebt en geef ze allemaal weer op een aparte websitepagina.
Wix Editor
Studio Editor
Zodra je op Opslaan klikt om een categorie aan te maken, verschijnt er een pop-up. Je kunt de stappen voor categorieweergave voortzetten vanuit de pop-up of verbinding maken via de de link naar het categorie-tabblad.
  1. Doe een van de volgende dingen:
    • Vanuit de pop-up: Klik op Nu toevoegen.
    • Vanaf het Categorie-tabblad:
      1. Klik op de eerste categorie die je wilt weergeven.
      2. Klik rechts op + Categorie toevoegen
      3. Klik op Nu toevoegen
  2. Kies waar je de categorie wilt toevoegen:
    • Maak een nieuwe pagina aan voor deze categorie:
      1. (Optioneel) Voer een paginanaam in.
      2. Klik op Pagina maken.
    • Voeg deze categorie toe aan een bestaande pagina: Geeft de verzameling weer op een pagina die je al op je website hebt.
      1. Vouw de Welke pagina-pijl uiten selecteer de betreffende pagina.
      2. Klik op Categorie toevoegen.
      3. Klik op de categoriegalerij en sleep deze naar de plaats waar je hem op de pagina wilt weergeven.
Screenshot van het Categorie-tabblad op het dashboard

Stap 2 | Stel de indexpagina in

Je kunt nu beginnen met het maken van de pagina waarop al je categorieën worden weergegeven. Kies of je het wilt maken met behulp van de Wix Pro Gallery of door handmatig afbeeldingen en/of tekst toe te voegen.