Wix Stores: Een galerij met gerelateerde of meest verkochte producten toevoegen

Leestijd 3 minuten
Voeg een galerij met gerelateerde of meest verkochte producten toe om klanten te laten zien wat je nog meer te bieden hebt. Dit is een goede manier om klanten te verleiden meer van het soort producten te kopen dat zij leuk vinden.
GIF van een galerij met gerelateerde producten zoals deze op de live website verschijnt, en door producten scrolt
Lees in dit artikel meer over:

Ga naar de pagina waaraan je je galerij wilt toevoegen en voeg deze toe vanuit het Toevoegen-paneel.

Om een galerij toe te voegen en in te stellen:

1. Ga naar de pagina waaraan je je galerij wilt toevoegen.
  2. Ga naar het Toevoegen-paneel:
    • Wix Editor: Klik links in de Editor op Elementen toevoegen.
    • Editor X: Klik bovenaan Editor X op Elementen toevoegen.
  3. Selecteer Webshop.
  4. Klik op Gerelateerde producten of Meest verkocht.
  5. Sleep de relevante galerij naar de pagina.
Screenshot van het Wix Stores-gedeelte van het Toevoegen-paneel met de nadruk op gerelateerde producten
  1. Selecteer de Gerelateerde producten- of Best-sellers-galerij in de Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. (Optioneel) Bewerk de standaard galerijnaam:
    1. Klik op het Tekst-tabblad.
    2. Voer een nieuwe naam in onder Titel galerij.
Screenshot van een galerij met gerelateerde producten met de titel
  1. Selecteer het type gerelateerde producten dat je wilt weergeven (alleen galerij met gerelateerde producten):
    • Uit dezelfde categorieën: Werkt het beste wanneer toegevoegd aan de productpagina, winkelwagen of bedankpagina.
    • Vaak samen gekocht: Werkt het beste wanneer toegevoegd aan de productpagina.
    • Vaak samen bekeken: Werkt het beste wanneer toegevoegd aan de productpagina.
Screenshot van het Product-tabblad in de galerij-instellingen voor gerelateerde producten
  1. Pas de galerij aan. Lees hoe

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen: