Wix Stores: Een Meest verkocht-galerij toevoegen

Belangrijk:
Deze functie is nog niet beschikbaar voor alle gebruikers.
Highlight je meest verkochte producten door ze in een galerij weer te geven. We berekenen automatisch welke artikelen het populairst zijn, op basis van je verkoop.
Let op:
Als je nog niet genoeg verkopen hebt gehad om te berekenen welke producten bestsellers zijn, worden gerelateerde producten of je 'Alle producten'-categorie weergegeven.

Om een Meest verkocht-galerij toe te voegen en in te stellen:

1. Ga naar de pagina waaraan je de galerij wilt toevoegen.
  2. Ga naar het Toevoegen-paneel:
    • Wix Editor: Klik links in de Editor op Elementen toevoegen.
    • Editor X: Klik bovenaan Editor X op Elementen toevoegen.
  3. Selecteer Webshop.
  4. Klik op Schuifgalerij.
  5. Sleep de galerij naar de pagina.
  1. Selecteer de Schuifgalerij voor producten in je Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Selecteer Meest verkocht onder Welke producten wil je laten zien?.
  1. (Optioneel) Bewerk de standaard galerijnaam ('Meest verkocht'):
    1. Klik op het Tekst-tabblad.
    2. Voer een nieuwe naam in onder Titel galerij.