Wix Stores: Een Verkoopprijs-coupon maken

Leestijd 5 minuten
Moedig klanten aan om aankopen te doen door een Verkoopprijs-coupon aan te bieden (bijvoorbeeld alle posters zijn nu € 20,–).
Lees in dit artikel meer over:

Een Verkoopprijs-coupon maken

Nadat je je coupon een naam hebt gegeven en een prijs hebt ingesteld, kun je precies kiezen wanneer hij geldig is, op welke producten hij kan worden toegepast, en meer.

Om een Verkoopprijs-coupon te maken:

1. Ga naar Coupons op het dashboard van je website.
  2. Klik op +Nieuwe coupon.
  3. Selecteer Verkoopprijs.
  1. Voer de Couponcode in die klanten moeten invoeren.
  2. Voer de Couponnaam in.
    Let op: Deze naam verschijnt op de winkelwagenpagina en op het dashboard van je website.
  3. Voer onder Nu slechts de verkoopprijs in. Dit is de prijs die je klanten betalen.
  4. Selecteer een optie in de Toepassen op-dropdown:
    • Alle producten: Geldt voor alle producten (de klant kan het op meerdere producten toepassen).
    • Specifiek product: Geldt voor één product. Klik op de Product-dropdown en selecteer het product.
    • Specifieke categorie: Is van toepassing op alle producten in een categorie (de klant kan het op meerdere producten toepassen). Klik op de Categorie-dropdown en selecteer de categorie.
  5. (Optioneel) Selecteer Abonnementen opnemen om deze coupon toe te passen op productabonnementen.
    Let op: Geldt voor elke cyclus (bijvoorbeeld: elke maand van een maandabonnement). Zorg ervoor dat de couponwaarde niet hoger is dan de abonnementsprijs.
  6. Selecteer wanneer de coupon geldig is:
    1. Voer de startdatum in.
    2. Voer de einddatum in of schakel Geen einddatum in.
  7. (Optioneel) Schakel de selectievakjes in naast de limieten die je wilt toepassen:
    • Stel een limiet voor deze coupon in: Stel het aantal keren in dat de coupon kan worden gebruikt.
      Tip: Meerdere aankopen van dezelfde klant worden afzonderlijk geteld.
    • Klant kan de coupon éénmalig gebruiken: Elke klant kan de coupon slechts één keer gebruiken.
  8. Klik op Coupon maken.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over coupons.