Links op je winkelwagenpagina aanpassen

Leestijd 7 minuten
Belangrijk:
Dit artikel is relevant voor Wix Stores, Wix Bookings en Wix Restaurants Orders (Nieuw).
Standaard heeft de winkelwagenpagina 3 links. Pas de tekst en het ontwerp van deze links aan of verwijder de links die je niet nodig hebt. Daarnaast kun je beslissen waar de 'Doorgaan met browsen'-link naartoe leidt.
Screenshot van de winkelwagenpagina met de links omlijnd
Lees in dit artikel meer over:
Tip:
Er verschijnt ook een 'Doorgaan met browsen'-link in de winkelwagen als deze leeg is. Deze link kan niet worden verwijderd.

Toegang tot de instellingen van de winkelwagenpagina

Toegang tot de winkelwagenpagina varieert afhankelijk van de bedrijfsoplossing of oplossingen die je gebruikt:
  • Wix Stores: De winkelwagenpagina is een van je winkelpagina's.
  • Wix Bookings: De winkelwagenpagina is een van je boekingspagina's.
  • Wix Restaurants of een combinatie van apps: De winkelwagenpagina wordt vermeld onder 'Winkelwagen en bedankt'.
Wix Editor
Editor X
Studio Editor
  1. Ga naar je Editor.
  2. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  3. Selecteer een optie:
    • Mijn website heeft alleen Wix Stores:
      1. Klik op Winkelpagina's.
      2. Klik op Winkelwagenpagina.
    • Mijn website heeft alleen Wix Bookings:
      1. Klik op Boekingen.
      2. Klik op Winkelwagenpagina.
    • Mijn website heeft Wix Restaurants Orders (Nieuw) / 2 bedrijfsoplossingen:
      1. Klik op Winkelwagen en bedankt.
      2. Klik op Winkelwagenpagina.
  4. Klik op het Winkelwagenpagina-element op je pagina.
  5. Klik op Instellingen.
Screenshot van pagina's en menu met toegangspunten tot de winkelwagenpagina

Wanneer de winkelwagen leeg is, wordt altijd de 'Doorgaan met browsen'-link weergegeven.
Screenshot van de winkelwagenpagina wanneer deze leeg is
De 'Doorgaan met browsen'-link verschijnt ook als er items in de winkelwagen zitten, maar kan uit deze weergave worden verwijderd.
Screenshot van de winkelwagenpagina wanneer deze een item bevat

Om de 'Doorgaan met browsen'-links aan te passen:

1. Ga naar de winkelwagenpagina in je Editor
  2. Klik op het Winkelwagen-element.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Kies wat je wilt doen:

Als je coupons aanbiedt op je website, zorg er dan voor dat je de 'Voer een promotiecode in'-link weergeeft, zodat klanten hun coupons kunnen inwisselen. Je kunt ook de 'Notitie toevoegen'-link weergeven om het voor klanten mogelijk te maken een kort bericht voor je achter te laten.

Om de links aan te passen:

1. Ga naar de winkelwagenpagina in je Editor
  2. Klik op het Winkelwagen-element.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Kies wat je wilt doen:

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over de winkelwagenpagina.