Wix Stores: Afbeeldingen, gifs en video's toevoegen aan een product in de Wix Owner-app

Leestijd 3 minuten
Breng je producten tot leven door afbeeldingen, GIF's en video's van goede kwaliteit toe te voegen. Je kunt je mobiele apparaat gebruiken om ze onderweg toe te voegen.
In dit artikel lees je meer over:

Media toevoegen aan een product

Goede afbeeldingen geven klanten een zeker gevoel over wat ze kopen. Zorg ervoor dat je afbeeldingen van goede kwaliteit uploadt die elk aspect van je product laten zien.
Tip:
Je kunt de tools voor het bewerken van afbeeldingen van de Wix Owner-app gebruiken om filters toe te voegen, helderheid, focus en verzadiging aan te passen, tekst toe te voegen en meer. Lees hoe je afbeeldingen bewerkt.

Om media toe te voegen:

1. Bewerk een bestaand product of maak een nieuw product.
  2. Tik op Productmedia toevoegen.
  3. Kies wat je hierna wilt doen:

Media herschikken

De eerste afbeelding die je uploadt is ingesteld als je hoofdafbeelding. Het is de afbeelding die klanten zien in de Productgalerij voordat ze klikken om een specifiek product te bekijken. Je kunt je afbeeldingen herschikken en een andere afbeelding als hoofdafbeelding instellen.

Om je media te herschikken:

1. Bewerk een bestaand product of maak een nieuw product.
  2. Tik op Bekijk alle media.
  3. Sleep de media om ze te herschikken.
  4. Stel een afbeelding in als hoofdafbeelding:
    1. Tik op de betreffende afbeelding.
    2. Tik rechtsboven op het Meer acties-pictogram.
    3. Tik op Standaard maken.

Media verwijderen

Je kunt alle media die je niet meer nodig hebt, verwijderen.

Om media te verwijderen:

1. Bewerk een bestaand product of maak een nieuw product.
  2. Tik op Bekijk alle media.
  3. Tik op Bewerken.
  4. Selecteer het selectievakje om de relevante media te selecteren of tik op Alles selecteren.
  5. Tik op Verwijderen.
  6. Tik op Verwijderen om te bevestigen.