Wix Specialisten: Met je e-mailmarketing-tabblad werken

Leestijd 3 minuten
Beheer e-mailcampagnes die betrekking hebben op Specialisten-account als geheel, in plaats van ze op afzonderlijke websites te beheren vanaf je E-mailmarketingtabblad. In tegenstelling tot op websites gebaseerde e-mailmarketing, kun je een onbeperkt aantal campagnes verzenden vanaf dit tabblad in je specialistendashboard.
Let op:
Vanaf 1 februari 2023 is Ascend stopgezet als onderdeel van onze voortdurende inspanningen om onze zakelijke oplossingen en diensten te verbeteren. De verzendlimiet van je gratis e-mailmarketingpakket voor individuele websites is gewijzigd, zodat jij of je klanten tot 200 e-mails per maand kunt verzenden. Je kunt je maandelijkse limiet verhogen en toegang krijgen tot geavanceerde e-mailmarketingtools door je pakket te upgraden.

Houd er rekening mee dat je nog steeds een onbeperkt aantal e-mailcampagnes kunt verzenden vanaf het E-mailmarketingtabblad van je specialistendashboard. Deze wijziging is alleen van invloed op e-mailmarketing op websiteniveau. Lees meer over de wijzigingen aan Ascend
Een screenshot van het E-mailmarketingtabblad in het specialistendashboard.

Om je E-mailmarketing-tabblad te beheren:

1. Klik bovenaan je Wix-account op Specialisten dashboard.
  2. Klik links op het CRM-tools-tabblad.
  3. Selecteer links het E-mailmarketing-tabblad.
  4. Kies wat je wilt doen: