Wix Site Inspection: Een rapport creëren

Leestijd 2 minuten
Met Wix Site Inspection kun je de pagina's van je website scannen op problemen die van invloed kunnen zijn op hoe ze in de zoekresultaten van Google ranken. Lees meer over Wix Site Inspection
Je kunt Site Inspection-rapporten maken om informatie te zien over de vindbaarheid en indexeerbaarheid van je pagina's, zodat je de belangrijkste problemen kunt identificeren die je moet oplossen.
Belangrijk:
In dit artikel lees je meer over:

Het eerste website-inspectierapport creëren

Je kunt een website-inspectierapport maken in het SEO-dashboard van je website.

Om een rapport te creëren:

1. Ga naar je SEO-dashboard.
  2. Selecteer Naar Website-inspectie onder Tools en instellingen.
  3. Klik op Website inspecteren.
  4. Klik onder Volledig rapport op een paginaresultaat om een paneel te openen met meer informatie over de pagina.
  5. Klik op Sluiten om het informatiepaneel te sluiten als je er klaar mee bent.
Wil je meer weten over je rapport?

Een website opnieuw inspecteren na je eerste rapport

Nadat je je eerste rapport hebt gemaakt, kun je je website opnieuw inspecteren om de nieuwste informatie te bekijken die Google ervoor beschikbaar heeft.

Om je website opnieuw te inspecteren:

1. Ga naar je SEO-dashboard.
  2. Selecteer Naar Website-inspectie onder Tools en instellingen.
  3. Klik op Opnieuw inspecteren.
  4. Klik onder Volledig rapport op een paginaresultaat om een paneel te openen met meer informatie over de pagina.
  5. Klik op Sluiten om het informatiepaneel te sluiten als je er klaar mee bent.
Wil je meer weten over je rapport?