Wix Restaurants: Restauranttafels toevoegen in de Wix Owner-app

Leestijd 3 minuten
Beheer de tafels en capaciteit van je restaurant met de Wix Owner-app.

Je kunt de tafels van je restaurant toevoegen, tafels verwijderen of het aantal gasten bijwerken. Gebruik tafelcombinaties voor grotere gezelschappen en verhoog je aantal reserveringen tijdens drukke periodes. Je kunt tafels ook markeren als onbeschikbaar om online te reserveren, zodat je meer controle hebt over reserveringen voor specifieke tafels.
In dit artikel lees je meer over:
Een afbeelding van de Tafels- en Tafelcombinaties-tabbladen in de Wix Owner-app.

Tafels toevoegen in de app

Voeg restauranttafels toe en beheer ze met behulp van de Wix Owner-app. Je kunt ook selecteren of tafels beschikbaar zijn om online te reserveren.

Om je tafels te beheren:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Tafelreserveringen.
  4. Tik bovenaan op het Instellingen-pictogram.
  5. Tik op Instellingen voor tafelreserveringen.
  6. Tik op Tafelbeheer.
  7. Tik op + Tafel toevoegen en voer het volgende in:
    • Tafelnaam: Voer een naam in voor deze tafel. Bijvoorbeeld: kleine tafel, grote tafel, barstoelen.
    • Minimum aantal gasten: Stel het minimum aantal gasten in dat aan deze tafel kan zitten.
    • Maximum aantal gasten: Stel het maximum aantal gasten in dat aan deze tafel kan zitten.
    • Online beschikbaar: Je tafels zijn standaard beschikbaar voor gasten om online te reserveren. Schakel dit uit als je niet wilt dat een tafel beschikbaar is voor online reserveringen.
  8. Tik op Opslaan.
Tip:
Tik op een tafel om deze te bewerken, dupliceren of verwijderen.

Tafelcombinaties toevoegen in de app

Combineer meerdere tafels samen voor grotere gezelschappen en maximaliseer de capaciteit van je restaurant met behulp van de Wix Owner-app. Je kunt ook selecteren of gasten al dan niet beschikbaar zijn om online te reserveren.

Om tafelcombinaties toe te voegen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Tafelreserveringen.
  4. Tik bovenaan op het Instellingen-pictogram.
  5. Tik op Instellingen voor tafelreserveringen.
  6. Tik op Tafelbeheer.
  7. Tik rechtsboven op het Tafelcombinaties-tabblad.
  8. Tik op Tafelcombinatie toevoegen en combineer je tafels:
    • Selecteer tafels: Tik op het selectievakje naast de tafels die je wilt combineren en tik op Selecteren.
    • Minimum aantal gasten: Pas het minimum aantal beschikbare zitplaatsen aan deze tafel aan.
    • Maximaal aantal gasten: Pas het maximum aantal beschikbare zitplaatsen aan deze tafel aan.
    • Online beschikbaar: Je tafels zijn standaard beschikbaar voor gasten om online te reserveren. Schakel dit uit als je niet wilt dat een tafelcombinatie beschikbaar is om online te reserveren.
  9. Tik op Opslaan.