Wix Restaurants: Een restaurantwebsite upgraden

Leestijd 1 minuten
Met Wix Restaurants kun je je menu op je website weergeven, online bestellingen toevoegen, gebruik maken van tafelreserveringen en het automatisch thermisch printen van je bestellingen, en meer.
Een screenshot van een restaurantwebsite
Door je restaurantwebsite te upgraden, kun je betalingen accepteren en je eigen domein koppelen, waardoor je verzekerd bent van een gepersonaliseerde online aanwezigheid. Je krijgt ook toegang tot extra bandbreedte en opslag, zodat je aan groeiende behoeften kunt voldoen. Als je hulp nodig hebt, zijn onze premium ondersteuningsdiensten beschikbaar om je tijdens je hele ervaring toegewijde hulp te bieden.

Om je website te upgraden:

1. Ga naar de Upgrade-pagina om pakketten te vergelijken.
    Tip: Om toegang te krijgen tot geavanceerde functies die beschikbaar zijn voor Wix Restaurants, upgrade je je website naar een abonnement dat betalingen ondersteunt.
  2. Klik onder het abonnement dat je wilt kopen op Selecteren.
  3. Selecteer een abonnementsduur en klik op Verder naar afrekenen.
  4. Vul je betaalgegevens in.
  5. Klik op Aankoop verzenden. Let op: Nadat je je aankoop hebt ingediend, kan je bank je vragen om je identiteit te verifiëren. Ondervind je problemen met het verificatieproces? Neem dan rechtstreeks contact op met je bank.
Wil je meer weten?
Bekijk de cursus in Wix Learn over het starten van je restaurantwebsite.