Wix Restaurants: Een privacybeleid en algemene voorwaarden instellen

Leestijd 2 minuten
Belangrijk:
Dit artikel gaat over de originele Restaurants Orders-app. We zijn bezig met het uitbrengen van een nieuwe Restaurant Orders-app.
Neem het beleid van je restaurant, zoals een privacybeleid en algemene voorwaarden, op als onderdeel van je online reserveringen of online bestelproces. Je kunt naast je voorwaarden ook een beleidsvakje toevoegen dat klanten moeten selecteren voordat ze verder gaan.

Om beleidsdocumenten toe te voegen:

1. Ga naar Instellingen op het dashboard van je website.
  2. Selecteer Bestelinstellingen.
  3. Klik op Geavanceerd.
  4. Klik op de Beleid-schakelaar om deze in te schakelen.
  5. Kies het beleid dat je wilt toevoegen:
Weet je niet zeker wat je in je beleid moet opnemen?