Wix Photo Albums: Store-beeldkwaliteit 'Voor web' versus 'Origineel bestand'

Leestijd 1 minuten
Belangrijk:
De albumwinkel van Wix Photo Albums is niet voor alle gebruikers beschikbaar. Vanaf februari 2023 is het niet langer mogelijk om de albumwinkel aan je website toe te voegen. Als alternatief kun je Wix Stores aan je website toevoegen en het aan Printful koppelen om je foto's te verkopen.
Belangrijk:
Deze optie is alleen beschikbaar als je alleen digitale afbeeldingen verkoopt.
In de Wix Photo Albums Store kun je je afbeeldingen verkopen als Voor web, Origineel bestand, of beide. Je kunt voor elke optie verschillende prijzen instellen.

Voor web

Als je een afbeelding van meer dan 1200 pixels uploadt, neemt Wix Photo Albums Store je afbeeldingsbestand en maakt automatisch een kleinere versie (het Voor web-bestand) die je klanten kunnen kopen. Het Voor web-bestand heeft een iets mindere kwaliteit en kan daarom tegen een lagere prijs worden verkocht. Deze bestanden zijn perfect voor webgebruik en ideaal als je je afbeeldingen verkoopt om ze online te gebruiken.

Origineel bestand

Bij aankoop van je afbeelding via de Wix Photo Albums Store ontvangen klanten het originele bestand dat je uploadt. Het originele bestand heeft geen kwaliteitsvermindering en kan daarom tegen een hogere prijs worden verkocht. Als je van plan bent afbeeldingen voor drukwerk te verkopen, is het aanbevolen afbeeldingen van meer dan 1200 pixels te uploaden om de kwaliteit te behouden.
Tip:
Klik hier om meer te lezen over het instellen van je abonnement.