Wix Photo Albums: Prijzen instellen in de albumwinkel

Belangrijk:
De albumwinkel van Wix Photo Albums is niet voor alle gebruikers beschikbaar. Vanaf februari 2023 is het niet langer mogelijk om de albumwinkel aan je website toe te voegen. Als alternatief kun je Wix Stores aan je website toevoegen en het aan Printful koppelen om je foto's te verkopen.
De prijzen voor je items in je albumwinkel worden ingesteld tijdens de eerste instelling van je webshop. Je kunt deze prijzen op elk moment wijzigen. Hoe je je prijzen kunt wijzigen, hangt af van het type bestanden dat je in je webshop verkoopt.
Let op:
  • Elke individuele afbeelding is ingesteld op dezelfde prijs.
  • Het is niet mogelijk om bundelprijzen in te stellen voor foto's. Klik hier om op deze functie te stemmen.
  • Momenteel is het niet mogelijk om verschillende prijzen in te stellen voor elk album in je albumwinkel. Klik hier om op deze functie te stemmen.
  • Het is ook niet mogelijk om speciale aanbiedingen of kortingsbonnen in te stellen in je fotoalbum-webshop.

Prijzen instellen voor digitale bestanden en afdrukken

Als je ervoor hebt gekozen om zowel digitale bestanden als afdrukken te verkopen, volg dan de onderstaande stappen om de prijzen voor zowel digitaal als afdrukken in te stellen.

Om prijzen in te stellen voor digitale bestanden en afdrukken:

1. Ga naar je albumwinkel.
  2. Klik op het Prijzen-tabblad.
  3. Klik naast het betreffende bestand om te bewerken op het Uitvouw-pictogram.
  4. Voer voor elk bestand je nieuwe prijsbedrag in.
  5. Wanneer je klaar bent, klik je op Opslaan.

Alleen prijzen instellen voor digitale bestanden

Als je ervoor hebt gekozen om alleen digitale bestanden van je foto's te verkopen, volg je de onderstaande stappen om de prijzen voor je digitale bestanden in te stellen.

Om prijzen in te stellen voor alleen digitale bestanden:

1. Ga naar je albumwinkel.
  2. Klik op het Licenties-tabblad.
  3. Voer voor elk bestand je nieuwe prijsbedrag in.
  4. Wanneer je klaar bent, klik je op Opslaan.