Wix Photo Albums: Fotoalbums beheren in de Wix Owner-app

Leestijd 8 minuten
Beheer je fotoalbums onderweg met de Wix Owner-app. Je kunt albums toevoegen, delen en verwijderen, instellingen aanpassen en favorietenlijsten beheren. Maak een foto met je mobiele apparaat en voeg deze direct toe aan een album.
Een screenshot van het Album beheren-scherm in de Wix Owner-app.
Lees in dit artikel meer over:

Een fotoalbum maken in de Wix Owner-app

Maak een fotoalbum in de Wix Owner-app. Pas aan hoe het album wordt weergegeven en voeg rechtstreeks vanaf je mobiele apparaat foto's toe.

Om een fotoalbum te maken:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Fotoalbums.
  4. Tik op Album maken.
  5. Tik op Omslagfoto toevoegen om een omslagafbeelding voor je album te uploaden.
  6. Tik op Naam album om je album een naam te geven.
  7. (Optioneel) Pas aan hoe je album wordt weergegeven met behulp van de opties:
    • Meer informatie: Voeg alle relevante informatie toe die je wilt weergeven.
    • Voeg een bedrijfsnaam of logo toe:
      • Bedrijfsnaam: Voer je bedrijfsnaam in.
      • Logo: Upload je logo.
  8. Tik op het Galerijen-tabblad en selecteer een galerij-indeling.
  9. Tik op Opslaan.

Fotoalbums beheren in de Wix Owner-app

Bekijk foto's waar je ook bent en beheer alle aspecten van je albums. Je kunt watermerken toevoegen, machtigingen wijzigen, favorietenlijsten toevoegen en meer.

Om je fotoalbums te beheren:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Fotoalbums.
  4. Tik op het betreffende album.
  5. Kies wat je wilt doen:

De weergave-instellingen van albums wijzigen in de Wix Owner-app

Bepaal welke albums je wilt weergeven en de volgorde waarin ze verschijnen.

Om je weergave-instellingen te wijzigen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Fotoalbums.
  4. Tik bovenaan op het Meer acties-pictogram.
  5. Pas je weergave-instellingen aan met behulp van de opties:
    • Albumvolgorde instellen: Sleep albums om hun volgorde te wijzigen.
    • Albums tonen of verbergen: Tik op het Zichtbaarheid-pictogramom elk album te tonen of te verbergen en tik vervolgens op Opslaan.

Veelgestelde vragen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over het beheren van fotoalbums in de Wix Owner-app: