Wix Owner-app: Elementen weergeven of verbergen op verschillende mobiele besturingssystemen

Leestijd 1 minuten
Toon of verberg elementen van je website afhankelijk van het besturingssysteem dat je leden gebruiken op hun mobiele apparaten. Je elementen zijn standaard zichtbaar op alle besturingssystemen, maar je kunt kiezen wat je wilt weergeven op iOS, Android of beide.

Als je bijvoorbeeld een sportschooleigenaar bent en je leden de Fit by Wix-app gebruiken, heb je als onderdeel van het aanmeldingsproces mogelijk exclusieve inhoud, alleen voor Android-gebruikers.
Let op:
Onderdelen worden in de Owner-app 'Elementen' genoemd. Bijvoorbeeld: element toevoegen, element aanpassen, enzovoort.

Om een element weer te geven of te verbergen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Website en app.
  4. Tik onder Mobiele apps op Aanpassen.
    Let op: Als je de mobiele app die je leden zullen gebruiken nog niet hebt ingesteld, tik je op de dropdown onder Mobiele apps en kies je vervolgens de leden-app van je voorkeur.
  5. Tik op het navigatietabblad met het element dat je wilt beheren.
  6. Tik naast het element op het Bewerken-pictogram.
  7. Tik op Element aanpassen.
  8. Tik onder Algemene instellingen op de Zichtbaarheid -dropdown en selecteer het apparaat waarop je het element wilt weergeven.
  9. Tik op Opslaan
Let op:
Als je een element verbergt, kun je deze opnieuw weergeven door naast het betreffende element op Weergeven op Android of Weergeven op iOS te tikken.