Wix Music: Transacties bekijken

Leestijd 2 minuten
Met Wix Music kun je de muziek die je maakt verkopen op je website. Je kunt al je verkopen op één plek bekijken, zodat je je inkomsten gemakkelijk kunt bijhouden en op de hoogte kunt blijven van de activiteiten van je fans.
In dit artikel lees je meer over:

Transacties bekijken

De Betalingen-pagina op het dashboard van je website toont een lijst van alle transacties die je bezoekers hebben gedaan. Klik op een transactie om informatie te zien zoals het bedrag, wie de betaling heeft gedaan en de huidige status.

Om transacties te bekijken:

1. Ga naar Betalingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op de betreffende betaling voor meer informatie.
Wil je een klant terugbetalen?
Als je Wix Payments gebruikt, kun je bij het bekijken van een transactie rechtsboven op Terugbetalen klikken om een terugbetaling uit te voeren. Lees voor andere providers dit artikel over het uitvoeren van terugbetalingen via externe betaalproviders.

Transacties filteren

Je kunt de lijst op de Betalingen-pagina filteren op datum, status, betaalprovider/-methode, en besteltype. Dit is een goede manier om een specifieke transactie snel te vinden, zonder elke transactie opnieuw te hoeven doorlopen.

Om je transacties te filteren:

1. Ga naar Betalingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op Filter.
  3. Schakel het selectievakje in naast de filter(s) die je wilt toepassen.
Tip:
Verkoop je andere producten of diensten op je website? Je kunt de lijst filteren om alleen Wix Music-transacties weer te geven. Selecteer Wix Music als Type bestelling.