Klanten terugbetalen in Wix Payments

Leestijd 2 minuten
Indien nodig, kun je een klant terugbetalen voor het geheel of een deel van een betaling die ze gedaan hebben via Wix Payments. Afhankelijk van de financiële instelling kan het 3-5 werkdagen duren voordat terugbetalingen op de creditcard/bankrekening van je klant staan.
In dit artikel lees je meer over:

Een Wix Payments-betaling terugbetalen

Voer terugbetalingen uit vanuit je Wix Payments-account op desktop of vanuit de Wix Owner-app op je mobiele apparaat.
Desktop
Owner-app
  1. Ga naar Betalingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op de betaling om terug te betalen.
  3. Klik op Terugbetalen.
  4. Voer het terug te betalen bedrag en een notitie (indien nodig) in.
  5. Klik op Terugbetalen

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over terugbetalingen in Wix Payments.