Wix Leden-apps: De schermen van je app beheren

Leestijd 5 minuten
Net zoals je website uit pagina's bestaat, bestaat je leden-app (bijvoorbeeld Spaces by Wix, Branded App) uit schermen. Elk scherm in je app heeft een unieke functie, waardoor je app-leden met jou en je bedrijf kunnen communiceren.
Let op:
Je schermen vormen ook je navigatiemenu. Lees hoe je je navigatiemenu aanpast door de schermen opnieuw te ordenen of schermen toe te voegen of te verwijderen uit het menu.
In dit artikel lees je hoe je:

Nieuwe schermen aan je app toevoegen

Je app wordt geleverd met een paar standaardschermen, afhankelijk van welke zakelijke apps je op je website hebt. Je kunt extra schermen toevoegen om de functionaliteit van je app uit te breiden. Je kunt ervoor kiezen om deze schermen op te nemen of uit te sluiten van je navigatiemenu.
Dashboard
Wix Owner-app
  1. Ga naar de Mobiele app op het dashboard van je website.
  2. Selecteer het relevante tabblad (bijvoorbeeld Spaces by Wix-app, Branded Mobiele App).
  3. Klik op Mobiele app bewerken.
  4. Klik links op Schermen.
  5. Kies waar je het nieuwe scherm wilt toevoegen:
    • Schermen in navigatie: Klik naast Schermen in navigatie  op + Toevoegen om het nieuwe scherm aan het navigatiemenu toe te voegen.
    • Schermen niet in navigatie: Klik naast Schermen niet in navigatie op + Toevoegen om het nieuwe scherm toe te voegen en het verborgen te houden van het menu. Je kunt het indien nodig later toevoegen aan het menu van je app.
Een screenshot die laat zien hoe je nieuwe schermen toevoegt
  1. Typ een naam voor het scherm en druk op je toetsenbord op Enter.
  2. Klik rechtsboven op Opslaan en publiceren.
Tip:
Om de schermen die in het navigatiemenu verschijnen opnieuw te ordenen, klik en sleep je de schermen omhoog of omlaag in de lijst.

De naam van een scherm wijzigen

Je kunt de naam van een scherm bewerken om te wijzigen hoe het wordt weergegeven op je navigatiemenu.
Dashboard
Wix Owner-app
  1. Ga naar de Mobiele app op het dashboard van je website.
  2. Selecteer het relevante tabblad (bijvoorbeeld Spaces by Wix-app, Branded Mobiele App).
  3. Klik op Mobiele app bewerken.
  4. Klik links op Schermen.
  5. Wijs het scherm waarvan je de naam wilt wijzigen aan en klik op het Meer acties-pictogram.
  6. Selecteer Naam wijzigen
Een screenshot die laat zien hoe je een scherm hernoemt
  1. Typ een naam voor het scherm en druk op je toetsenbord op Enter.
  2. Klik rechtsboven op Opslaan en publiceren.

Een scherm verwijderen

Verwijder schermen uit je app als je ze niet langer nodig hebt.
Tip:
Als je een scherm verwijdert, worden ook alle elementen op het scherm verwijderd. Als je het scherm liever niet volledig verwijdert, kun je het verbergen van je navigatiemenu.
Dashboard
Wix Owner-app
  1. Ga naar de Mobiele app op het dashboard van je website.
  2. Selecteer het relevante tabblad (bijvoorbeeld Spaces by Wix-app, Branded Mobiele App).
  3. Klik op Mobiele app bewerken.
  4. Klik links op Schermen.
  5. Wijs het scherm dat je wilt verwijderen aan en klik op het Meer acties-pictogram.
  6. Klik op Verwijderen.
Een screenshot die laat zien hoe je een scherm verwijdert
  1. Klik op Verwijderen om te bevestigen.