Wix Media: Toegang tot de Wix Photo Studio

Leestijd 3 minuten
Wix Photo Studio is een alles-in-één hub waar je je afbeeldingen kunt verbeteren en bewerken. Het is snel, gemakkelijk en leuk. Hoe je toegang krijgt tot Photo Studio hangt af van de editor die je gebruikt om je website te bouwen.
Lees in dit artikel meer over:

Toegang tot Wix Photo Studio vanuit je Editor

Open Wix Photo Studio rechtstreeks vanuit je Editor.
Wix Editor
Editor X
Studio Editor
ADI
  1. Klik links in de Editor op Media.
  2. Klik in het Websitebestanden-gedeelte op Meer weergeven om al je websitebestanden te bekijken.
  3. Selecteer de afbeelding die je wilt bewerken.
  4. Klik in het Acties-gedeelte op Bijsnijden en bewerken of Aanpassen.
Een screenshot van de aanpassingsopties binnen de Media Manager.
Je kunt ook een afbeelding op een pagina selecteren en vervolgens op Afbeelding bewerken klikken om de Photo Studio te openen.

Extra toegangspunten voor Photo Studio

Je wordt ook doorverwezen naar de Photo Studio wanneer: