Wix Media: Problemen met de Wix Video Maker oplossen

Leestijd 1 minuten
Als je problemen ondervindt met de Wix Video Maker, bekijk dan deze checklist om het probleem op te lossen.

Lokale problemen oplossen

Vaak ontstaan problemen lokaal, waardoor ze thuis kunnen worden opgelost. Door lokale problemen op te lossen, verbeter je de prestaties van je computer. We raden aan om het volgende te proberen:
  1. De verbinding met je internet verbreken en opnieuw verbinden.
  2. Je cache en cookies wissen.
  3. Je website openen in een andere browser.

Leer meer met de Wix Technische Assistent.

Nog steeds problemen?

Als je na het volgen van deze stappen nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact met ons op met de volgende details:
  • Laat ons weten wat er is gebeurd en wat je al geprobeerd hebt.
  • Stuur ons de URL van de pagina waar het animatieprobleem optreedt.