Wix Media-aanvraag: FTP-dienst

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel biedt Wix geen dienst voor FTP (File Transfer Protocol), zoals Filezilla. We bieden wel enkele opties voor het overzetten / importeren van media naar je website in bulk.
Lees meer over de opties voor bestandsoverdracht / import die we beschikbaar hebben:
Gebruik je Velo by Wix?
Met de Fetch-API kun je FTP-oplossingen van derden integreren met je Wix-website. Lees meer over toegang tot diensten van derden met de Fetch-API
Tips:
Je kunt bestanden uploaden en beschikbaar maken voor je leden met behulp van de Wix Fileshare-app
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij heel erg gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.