Wix Groups: Evenementen in je groep weergeven

Leestijd 3 minuten
Creëer exclusieve evenementen voor je groepsleden zodat ze elkaar online of persoonlijk kunnen ontmoeten. Je kunt deze evenementen onder de aandacht brengen op een apart Evenementen-tabblad op je groepspagina.
Let op:
Wix Groups werkt samen met Wix Events zodat je evenementen kunt creëren, beheren en promoten bij je groepsleden. In dit artikel laten we je zien hoe je een evenement maakt vanuit de Wix Groups-app. Hierdoor wordt de Wix Events-app automatisch toegevoegd aan je website en dashboard. Lees meer over Wix Events.

Stap 1 | Schakel het Evenementen-tabblad op je groepspagina in

Je groepspagina bestaat uit een paar tabbladen, zoals Discussies, Over en Leden. Je kunt op het Inhoud-tabblad in het dashboard van je groep kiezen welke tabbladen je wilt weergeven.
Om evenementen op je groepspagina te tonen, moet je het Evenementen-tabblad instellen op Zichtbaar.

Stap 2 | Maak je evenement aan

Nadat je het Evenementen-tabblad hebt ingeschakeld, klik je op Bewerken naast de schakelaar om te kiezen welke evenementen je wilt weergeven.
Als je voor het eerst een evenement maakt, klik je op Evenement creëren om aan de slag te gaan. Als je al een evenement hebt gemaakt, ga je naar stap 3 om je evenement te koppelen.
Als je klaar bent met het maken van je evenement, klik je in de blauwe balk bovenaan het dashboard op Terug naar groepen.

Stap 3 | Koppel je evenement aan je groep

Of je je evenement nu net of al eerder hebt gemaakt, je zou nu de Evenement koppelen-knop moeten zien.
Klik op Evenement koppelen en kies welk evenement je wilt koppelen.
Tip:
Je kunt ook rechtstreeks vanaf je mobiele apparaat kiezen welke evenementen je op je Groepspagina wilt weergeven. Lees hoe