Wix Forum: De hoofdpagina van je forum creëren

Leestijd 2 minuten
De hoofdforumpagina is de centrale plaats voor al je forumdiscussies. Op je hoofdforumpagina kunnen bezoekers al je open categorieën en nieuwe posts in die categorieën zien.
Voordat je begint:
Dit artikel verwijst naar het maken van een hoofdpagina voor je forum. Als je Wix Forum nog niet aan je website hebt toegevoegd, ga je gang en doe dit nu. Lees meer
Belangrijk:
Wanneer je een Wix Forum toevoegt aan je website, komt deze met één standaardcategorie (Algemene discussie). De hoofdforumpagina verschijnt alleen als je ten minste twee categorieën aanmaakt.

Om de hoofdpagina van je forum aan te passen:

1. Klik op de Wix Forum-app in de Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het tabblad Categorieën.
  4. Voeg een nieuwe categorie toe om de hoofdpagina zichtbaar te maken (als je maar één categorie hebt).
  5. Klik op het Meer weergeven-pictogram naast de standaard forumnaam.
  6. Klik op Bewerken.
  7. Voer een naam in het Forum naam-veld in.
    Let op: Deze naam verschijnt in het menu van je website en wanneer je het forum deelt op sociale media.
  8. Voer een forumtitel in.
    Let op: Deze titel verschijnt alleen in de koptekst van je forum.
  9. Voer een korte beschrijving (maximaal 120 tekens) in in het Beschrijving-veld.
  10. Kies wat je achter de forumtitel wilt en pas het aan met behulp van de beschikbare opties: