Wix Forms: Je site-formulieren met een Captcha-veld tegen spam beschermen

Leestijd 2 minuten
reCAPTCHA is een veld dat je aan je formulieren toe kunt voegen om je site te beschermen tegen spam en andere vormen van geautomatiseerd misbruik. Het is een korte test die verifieert dat je bezoeker geen robot is door hem te vragen het selectievakje Ik ben geen robot aan te vinken. Bezoekers moeten slagen voor de Captcha-test om het formulier te kunnen verzenden.
Belangrijk:
Je kunt op dit moment alleen Captcha-velden toevoegen aan siteformulieren, niet aan zelfstandige formulieren.

Een Captcha-veld aan je siteformulier toevoegen:

1. Klik op het formulier in de Editor.
  2. Klik op + Nieuw Veld Toevoegen.
  3. Klik in het linkermenu op Anti Spam.
  4. Klik op het pictogram Toevoegen naast reCAPTCHA.
Opmerkingen:
  • De taal van het Captcha-veld is gebaseerd op de regionale instellingen van je site. Je kunt deze instellingen wijzigen om de taal van het veld te wijzigen. Houd er rekening mee dat de wijzigingen alleen op je live site worden weergegeven.
  • Wix heeft ingebouwde beveiligingen die ervoor zorgen dat je formulieren en inzendingen niet toegankelijk zijn voor spammers. Als we ongebruikelijke activiteit op je site detecteren kan er nog steeds een reCaptcha-veld op een formulier verschijnen, zelfs als je de functie niet hebt ingeschakeld.
Let op:
Als je onlangs een formulierinzending als spam hebt gemeld, hebben we je verzoek ontvangen en onderzoeken we het verder.