Wix Facturen en offertes: Bedrijfsgegevens toevoegen

Leestijd 1 minuten
Je bedrijfsnaam, logo, contactgegevens en adres verschijnen bovenaan je facturen en offertes. Je kunt deze informatie toevoegen of bewerken in de instellingen van je website op de Bedrijfsgegevens-pagina.
Tip:
Je bedrijfsnaam en e-mailadres verschijnen al als je ze hebt ingevoerd tijdens het instelproces.

Om je bedrijfsgegevens toe te voegen:

1. Ga naar je Bedrijfsgegevens op het dashboard van je website.
  2. Vul je gegevens in.
  3. Klik op Opslaan.
Klik hier voor gedetailleerde instructies over het toevoegen van je bedrijfsgegevens.