Wix Events: Tickets voor een evenement maken met de Wix Owner-app

Leestijd 4 minuten
Maak het type tickets dat bij je evenement past. Je kunt kiezen uit verschillende prijsopties of gratis tickets maken om een speciaal evenement te promoten. Bijvoorbeeld tickets voor volwassenen/studenten of maak tickets op basis van donaties waarbij gasten hun eigen prijs kunnen bepalen.
Belangrijk:
Het is niet mogelijk om tickets te verkopen voor RSVP-evenementen.

Om evenementtickets te maken:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Evenementen.
  4. Tik op Gepubliceerde/Concept-evenementen en tik vervolgens op het relevante evenement.
  5. Tik op Tickets aanmaken
  6. Voer een naam voor het ticket in (bijvoorbeeld ambachtelijk koken 101).
  7. (Optioneel) Voer een ticketbeschrijving in.
  8. Selecteer het soort ticket dat je wilt maken onder Type ticket: