Wix Events: Handmatig een gast aan een evenement toevoegen

Leestijd 2 minuten
Je kunt gasten aan je gastenlijst toevoegen zonder dat ze via je website hoeven te reageren. Dit kan handig zijn wanneer:
  • Een gast offline heeft ge-RSVP'd
  • Je wilt gratis tickets aanbieden voor je evenement met tickets
  • Je specifieke zitplaatsen wilt toewijzen aan gasten op je plattegrond
Lees in dit artikel meer over:

Handmatig een gast toevoegen

1. Ga naar Evenementen op het dashboard van je website.
  2. Selecteer het relevante gepubliceerde evenement.
  3. Klik bovenaan op het Gasten-tabblad.
  4. Klik op Voeg een nieuwe gast toe / Gasten handmatig toevoegen.
  5. Voer de naam en het e-mailadres van de gast in.
  6. (Als je velden aan het registratieformulier hebt toegevoegd) Klik naast Optionele formuliervelden op Weergeven en voer de aanvullende informatie van de gast in.
  7. Vul het formulier in voor je type evenement. Klik hieronder op een type evenement voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het handmatig toevoegen van gasten aan evenementen.