Wix Events: De Evenementdetails-pagina instellen

Leestijd 11 minuten
Op de Evenementdetails-pagina kun je alles delen wat je gasten moeten weten over je evenement. Dit omvat een 'Over het evenement'-gedeelte, ticketgegevens en zelfs een kaart van de locatie van het evenement.
Een screenshot van de Evenementdetails-pagina geeft ticketinformatie weer.
Lees in dit artikel meer over:
Let op:
Als je evenementen zonder tickets hebt (bijvoorbeeld evenementen met antwoordverzoek) heb je de mogelijkheid om de pagina met evenementdetails uit te schakelen.

Een indeling kiezen

Kies hoe je je evenementgegevens en afbeelding wilt laten zien. Dit omvat de koptekst van het evenement, de info en de ticketkiezer waar gasten de tickets selecteren die ze willen kopen.

Wix Editor
Studio Editor
  1. Ga naar je Editor.
  2. Ga naar de Evenementdetails en registratie-pagina:
    1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
    2. Klik op Evenementpagina's.
    3. Klik op Details en registratie.
  3. Klik op het Evenementdetails-element op je pagina.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik op het Indeling-tabblad.
  6. Pas de indeling van je evenementgegevens aan met de volgende opties:
    • Indeling: Kies een indeling voor de kop- en ticketkiezer.
    • Tekstuitlijning: Kies waar je de tekst voor je evenementkoptekst en evenementinformatie wilt weergeven.
    • Afbeeldingsindeling: Kies hoe je de evenementafbeelding wilt aanpassen door de verhouding, grootte, dekking en achtergrondkleur in te stellen.
Een screenshot van het Indeling-tabblad in de Evenementdetails-instellingen.

Selecteren welke elementen moeten worden weergegeven

Selecteer de juiste elementen om weer te geven en verberg de rest. Als je bijvoorbeeld gasten wilt aanmoedigen om te delen op social media, kun je op de Delen op sociale media-schakelaar klikken om dit in te schakelen.
Wix Editor
Studio Editor
  1. Ga naar je Editor.
  2. Ga naar de Evenementdetails en registratie-pagina:
    1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
    2. Klik op Evenementpagina's.
    3. Klik op Details en registratie.
  3. Klik op het Evenementdetails-element op je pagina.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik op het Weergave-tabblad.
  6. Schakel de schakelaars in om de relevante informatie weer te geven:
Een screenshot van het instellingenpaneel.

Tekst bewerken

De pagina komt met bepaalde standaardtekst die je kunt aanpassen aan jouw stem en toon. Wijzig de titels, links en knoppen op de pagina zodat ze bij je evenementen passen.
Wix Editor
Studio Editor
  1. Ga naar je Editor.
  2. Ga naar de Evenementdetails en registratie-pagina:
    1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
    2. Klik op Evenementpagina's.
    3. Klik op Details en registratie.
  3. Klik op het Evenementdetails-element op je pagina.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik op het Tekst-tabblad.
  6. Kies wat je wilt bewerken:
    Tip: Mogelijk zie je geen opties die je niet hebt ingesteld of verborgen.
Een screenshot van het Tekst-tabblad in de Editors.

Het ontwerp aanpassen

Selecteer de kleuren, lettertypen, knopvormen en meer om een Evenementen-pagina te maken die gasten uitnodigend vinden.
Tip:
De beschikbare ontwerpopties kunnen variëren, afhankelijk van je indeling en weergaveselecties.
Wix Editor
Studio Editor
  1. Ga naar je Editor.
  2. Ga naar de Evenementdetails en registratie-pagina:
    1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
    2. Klik op Evenementpagina's.
    3. Klik op Details en registratie.
  3. Klik op het Evenementdetails-element op je pagina.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik op het Ontwerp-tabblad.
  6. Kies wat je wilt ontwerpen:
Een screenshot van het Ontwerp-tabblad in de Editors.